0739 - 55 91 49renee755@icloud.com
Välj en sida

Zonterapi i Gråbo och Lerum

Zonterapi i Gråbo och Lerum

Här hos mig på Renee’s fotvård kan man få hjälp med det mesta som har med fotvård, zonterapi och andra behandlingar, som har med fötterna att göra. Tack vare min gedigna kompetens och mångåriga erfarenhet och rutin inom branschen, så har jag möjlighet att hjälpa till med det mesta som har med fotvård att göra. Om du är intresserad av att få hjälp inom zonterapi och bor i närheten av Gråbo eller Lerum, så är Renee’s fotvård ett perfekt val. 

Jag erbjuder delbehandling, hel fotvårdsbehandling och även hembesök. Hembesök passar dig som har problem att ta dig till mig och min mottagning. Jag arbetar som sagt i och i omnejd av Gråbo och Lerum med omnejd. Om du bor i närheten av dessa, så hjälper jag dig gärna, oavsett om du vill ha hjälp hemma eller på min mottagning. Jag ser verkligen fram emot att kunna vara dig behjälplig. Kom ihåg att jag alltid ger 100 procent för mina kunder. Alla som vänder sig till mig och som får hjälp inom zonterapi eller som genomgår någon annan behandling här hos mig, Renée Hansson får alltid den hjälp som de är i behov av. Jag hjälper alltid alla till dess att de verkligen är 100 procent nöjda med mitt arbete och resultatet av min behandling.